Bufet rece tradițional românesc

Preparate din carne pentru nunți, botezuri, evenimente pregătite natural, în afumătoare clasică cu lemne.

BUFETUL RECE TRADIȚIONAL ROMÂNESC conține următoarele preparate:

  1. Pastramă din carne de porc: ceafă, cotlet, pulpă
  2. Pastramă din piept de curcan
  3. Pastramă din piept de pui
  4. Salam semicrud de porc-vită
  5. Salam semicrud de porc
  6. Salam semicrud de porc, cu boabe de piper
  7. Cârnați semicruzi de porc-vită
  8. Cabanos semicrud de porc-vită
  9. Cabanos semicrud de porc
  10. Ceafă de porc afumată, maturată
  11. Cotlet de porc afumat, maturat
  12. Pulpă de porc afumată, maturată
  13. Burtă de porc afumată, maturată
  14. Carne de porc afumată, la garniță: ceafă, cotlet, pulpă, burtă, costiță cu burtă, cârnați.
  15. Tobă din carne de porc
  16. Jumări
  17. Ciolan de porc în pâine de casă
  18. Pâine de casă
  19. Pâine de casă cu untură de porc și ceapă roșie
  20. Pâine de casă cu ciolan
  21. Lipie cu varză
  22. Lipie cu ceapă
  23. Lipie cu brânză
  24. Murături tradiționale asortate
  25. Buchet tradițional
Prețuri platouri:
– Platou 2 kg = 200 Lei
– Platou 1,5 kg = 150 Lei 
– Platou 1 kg = 100 Lei

DE ASEMENEA, OFERIM PLATOURI CU PREPARATELE NOASTRE SAU LA CERERE, CU DIVERSE PREPARATE.