Preparate din carne pentru nunți, botezuri, evenimente pregătite natural, în afumătoare clasică cu lemne.
BUFETUL RECE TRADIȚIONAL ROMÂNESC conține următoarele preparate:
- Pastramă din carne de porc: ceafă, cotlet, pulpă
- Pastramă din piept de curcan
- Pastramă din piept de pui
- Salam semicrud de porc-vită
- Salam semicrud de porc
- Salam semicrud de porc, cu boabe de piper
- Cârnați semicruzi de porc-vită
- Cabanos semicrud de porc-vită
- Cabanos semicrud de porc
- Ceafă de porc afumată, maturată
- Cotlet de porc afumat, maturat
- Pulpă de porc afumată, maturată
- Burtă de porc afumată, maturată
- Carne de porc afumată, la garniță: ceafă, cotlet, pulpă, burtă, costiță cu burtă, cârnați.
- Tobă din carne de porc
- Jumări
- Ciolan de porc în pâine de casă
- Pâine de casă
- Pâine de casă cu untură de porc și ceapă roșie
- Pâine de casă cu ciolan
- Lipie cu varză
- Lipie cu ceapă
- Lipie cu brânză
- Murături tradiționale asortate
- Buchet tradițional
Prețuri platouri: |
– Platou 2 kg = 200 Lei |
– Platou 1,5 kg = 150 Lei |
– Platou 1 kg = 100 Lei |
DE ASEMENEA, OFERIM PLATOURI CU PREPARATELE NOASTRE SAU LA CERERE, CU DIVERSE PREPARATE.


















